ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Θα χρειαστώ χρόνο”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το διάστημα προσαρμογής που θα χρειαστεί ενόψει της συνέχειας.

Παπαγιάννης:

«Όσοι πήγαμε στην Εθνική χάσαμε ένα κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά είμαι χαρούμενος που πήραμε την πρόκριση. Σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα με καθημερινή δουλειά και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα με βοηθά κι όλα θα πάνε καλά», τόνισε, αρχικά, στη Nova ο διεθνής σέντερ.

Σχετικά με τον χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστεί, απάντησε: «Σίγουρα θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής κι ελπίζω να μην είναι μεγάλο. Δουλεύω καθημερινά και δίνω τα πάντα στις προπονήσεις, με την βοήθεια των προπονητών».

Για τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη και το πρόβλημα που δημιουργεί παίκτες του ύψους του, τόνισε: «Το μπάσκετ έχει αλλάξει και δυσκολεύει τις άμυνες. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι αντεπεξέλθουμε. Εγώ θα μπω να βοηθήσω τον play maker όσο μπορώ, να κάνω τα καλά σκριν και θα δουλέψω όσο μπορώ για να γίνω καλύτερος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...