ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «τρομοκράτες» του Δώνη φέρνουν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάνης γράφει για τον φοβερό και τρομερό Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη και τον κόσμο της ομάδας που χαμογελάει ξανά και επιστρέφει στο γήπεδο.

Οι «τρομοκράτες» του Δώνη φέρνουν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Κάθε εβδομάδα νίκη. Κάθε εβδομάδα και άλλοι πρωταγωνιστές. Κάθε εβδομάδα και μεγαλύτερος ενθουσιασμός . Κάθε εβδομάδα και τρία γκολ. Κάθε εβδομάδα και ο αντίπαλος καταλαβαίνει την δύναμη του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη. Με παίκτες που μοιάζουν με… «τρομοκράτες», που χτυπούν τον αντίπαλο εκεί που δεν το περιμένει. Πλέον οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού μπαίνουν υποψιασμένοι στο γήπεδο, για το τι θα αντιμετωπίσουν. Αλλά δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν.

Τελευταίο θύμα ο Λεβαδειακός, που πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο είχε χάσει με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και σκεφτόταν ήδη το επόμενο. Το πρώτο γκολ νωρίς-νωρίς. Σέντρα του Χατζηγιοβάνη, πλασέ του Καμπετσή. Το δεύτερο γκολ, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Μπαλιά του Ινσούα στον χώρο, ο Χατζηγιοβάνης, την πήρε την μπάλα με ….κλειστά τα μάτια γύρισε στον Χατζηθεοδωρίδη, που σε κενό τέρμα πλάσαρε σωστά. Και τα δύο γκολ, προϊόν της δουλειάς στην προπόνηση. Το τρίτο γκολ στο τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το πέτυχε ο Γιόχανσον  που κατά… κάποιους πέρυσι όταν αποκτήθηκε ήταν παλαίμαχος. Ο Σουηδός συνδυάστηκε υπέροχα με τον Μακέντα(με ένα τακουνάκι ακινητοποίησε όλη την άμυνα) και με υπέροχο πλασέ σκόραρε. Από άλλο ένα ματς στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού έφυγαν χορτασμένοι από αυτό, που είδαν. Το χάρηκαν με την ψυχή τους. Στο γήπεδο και οικογένειες με παιδιά.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού χαμογελάει και πάλι, διασκεδάζει, όταν πάει στο γήπεδο και έχει μόνο μία αγωνία. Μήπως γίνει κάτι πάλι από την διοίκηση και αυτό, που «χτίζεται» γκρεμιστεί. Είτε με καθυστερήσεις στις πληρωμές, είτε με ξεπούλημα νεαρών παικτών τον Γενάρη, είτε με κάποιο άλλο τρόπο. Όταν έχουν γίνει τόσα τα τελευταία χρόνια είναι λογικό ο κόσμος να ανησυχεί μήπως… χαλάσει αυτό το ωραίο, που βλέπουμε στο γήπεδο.

*Οι 25.000, που ήταν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή θα αυξάνονται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, βλέποντας την ομάδα να καθηλώνει τους αντιπάλους και τους παίκτες να χαίρονται και να γουστάρουν, που παίζουν στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.