ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: «Περιμένω να είμαστε η πιο εκρηκτική και αθλητική ομάδα στην Ευρώπη»

Την πεποίθηση του ανέφερε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι η πιο εκρηκτική και αθλητική ομάδα στην Ευρώπη.

Αντετοκούνμπο: «Περιμένω να είμαστε η πιο εκρηκτική και αθλητική ομάδα στην Ευρώπη»

Ο Θανάσης Αντεκτοκούνμπο αφού αναφέρθηκε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», επεσήμανε ότι φέτος θα είναι καλύτερος από πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία: «Ακόμη γνωριζόμαστε, αφού για ένα διάστημα λείπαμε από τις προπονήσεις οι διεθνείς. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως έχουμε πολύ καλό κλίμα και πολύ καλές προσθήκες».

Για τις διαφορές στο στιλ της φετινής ομάδας σε σχέση με πέρσι: «Φέτος, περιμένω να είμαστε σούπερ αποτελεσματικοί στην άμυνα και να είμαστε η πιο εκρηκτική και αθλητική ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να «βρεθούμε» μεταξύ μας και πιστεύω ότι φέτος θα βοηθήσει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν σε περισσότερες θέσεις. Αυτό νομίζω ότι θα μας κάνει πολύ καλό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το χθεσινό (23/9) φιλικό με την Κλουζ: «Είπα και πριν πως ακόμη γνωριζόμαστε. Ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας, θέλουμε λίγο ακόμη».

Για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Πέρα από το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αυτό το τουρνουά για όλους. Για τους παίκτες, τους προπονητές, για τον Παναθηναϊκό συνολικά, για τον κ. Δημήτρη και πάνω απ’ όλα τι σημαίνει για τον κ. Παύλο, τον οποίο θέλουμε να τιμήσουμε».

Για τι καινούργιο να περιμένει ο κόσμος από τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Αυτό που θέλω είναι να ανεβάσω λίγο περισσότερο την ένταση και την ενέργειά μου στην άμυνα και να είμαι πιο αποτελεσματικός στην επίθεση. Σίγουρα ο κόσμος θα δει να βάζω περισσότερα σουτ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Χαμηλά το κεφάλι και προχωράμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...