ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: «Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές του καλοκαιριού»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στην «πράσινη» media day, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα το καλοκαίρι.

Πασκουάλ: «Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές του καλοκαιριού»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι σημαντικότερο είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να αρχίσουν να νιώθουν περήφανοι γι’ αυτούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι πάντα το ίδιο! Το βασικό είναι να καταλάβεις πολλά πράγματα πριν. Το σημαντικό είναι οι φίλαθλοι να ξεκινούν και να νιώθουν περήφανοι για μας. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας, τόνισε: «Το φετινό ρόστερ με κάνει να είμαι πολύ ήσυχος και παράλληλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιλογές που κάναμε. Αν δούμε τα άλλα ρόστερ τότε θα καταλάβουμε εύκολα πως θα ακολουθήσει μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσουμε στο Final Four κληθήκαμε να παίξουμε με τους νικητές τελικά της διοργάνωσης, την Φενέρ πρόπερσι και την Ρεάλ πέρσι. Πολλά μπορούμε να πούμε θεωρητικά, όμως,είναι θέμα λεπτομερειών και συγκυριών να βρεθείς στο Final Four».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Πρέπει να ξέρεις που βρίσκεσαι σε ποια πόλη εργάζεσαι, ποιοι είναι οι φίλαθλοί σου. Πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς παίκτες έχεις και τι μπορείς να κάνεις με αυτούς. Ένας μαραθωνοδρόμος πχ μπορεί να κερδίσει τον μαραθώνιο αλλά ποτέ δεν θα κερδίσει στα 100μ. Ένας προπονητής μπορεί να θέλει να παίξει πολλά πράγματα το θέμα είναι τι μπορούν να παίξουν οι παίκτες του και πάνω σε αυτό πρέπει να προσαρμοστεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.