ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Σημαντική η ελληνοποίηση της ομάδας»

Ο Ίαν Βουγιούκας στάθηκε στην τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Βουγιούκας: «Σημαντική η ελληνοποίηση της ομάδας»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ίαν Βουγιούκας στη Nova:

Για το ρόστερ: «Είναι πιο πολλοί οι Έλληνες φέτος, αυτό είναι γεγονός και πολύ σημαντικό. Είναι μια κίνηση που έκανε η διοίκηση για να ικανοποιήσει και τους οπαδούς, αλλά και τα μέλη της ομάδας. Νομίζω έπρεπε να γίνει. Είναι πολυ σημαντικό που έμεινε ο ίδιος προπονητής. Έτσι ένας προπονητής μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του και να δείξει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Προσωπικά μου εξήγησε ξεκάθαρα τι περιμένει από μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στους σέντερ: «Είναι δύσκολο φέτος να βρεις χρόνο, αυτό είναι γεγονός, αλλά από την άλλη αυτό δείχνει και την ποιότητα της ομάδας και τις πολλές τις επιλογές. Η σεζόν είναι μεγάλη, όλο το υλικό είναι απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσουμε».

Για το τι έλειψε πέρσι από τον Παναθηναϊκό: «Αν πρέπει να εστιάσω σε κάτι, θα έμενα σε αυτό που διορθώθηκε φέτος. Δηλαδή το ότι ήρθαν περισσότεροι Έλληνες στην ομάδα, που μπορούν να μπουν πιο εύκολα στην λογική στη νοοτροπία της».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 31.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.