ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διδακτικό μήνυμα Μακέντα στα νέα παιδιά της ομάδας

Ο Φεντερίκο Μακέντα τοποθετήθηκε σχετικά με την παρουσία αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Διδακτικό μήνυμα Μακέντα στα νέα παιδιά της ομάδας

Σε ένα ρόστερ γεμάτο από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο 27χρονος Φεντερίκο Μακέντα μοιάζει… μεγάλος, όσον αφορά το ηλικιακό πλαίσιο.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ήρθε στον Παναθηναϊκό κουβαλώντας αναμνήσεις από το φοβερό «ξεπέταγμά» του στη Γιουνάιτεντ, σε ηλικία μόλις 17 ετών, αλλά και από τα επόμενα δύσκολα χρόνια που πέρασε, για να βρει τον ποδοσφαιρικό εαυτό του.

Η παρουσία του Μακέντα στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού κρίνεται πολύτιμη βάσει των εμπειριών του, με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή να στέλνει σε δηλώσεις του ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τους νέους ηλικιακά συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι άπαντες θα πρέπει να βρουν τις ισορροπίες τους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σίγουρα, έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω τι περνάνε τώρα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να κρατήσουν την ισορροπία τους. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του, θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένα, να προπονούνται κάθε μέρα καλά…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μακέντα, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι το τι σημαίνει να «πέφτουν» όλα τα «φώτα» πάνω σου σε νεαρή ηλικία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα στα «Νέα»:

Για τα συναισθήματά του μετά το επίσημο ντεμπούτο του: «Είναι πολύ καλά. Κάναμε μια καλή νίκη, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήμασταν οι ίδιοι. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς τώρα».

Για το αν νιώθει 100% έτοιμος: «Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το πως ήμουν όταν ήρθα. Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο, είναι σημαντικό να πάω βήμα-βήμα. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα, οπότε πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να παίξω σε ολόκληρο ματς».

Για τον Καμπετσή και τον ανταγωνισμό της θέσης: «Όχι, ίσως να είναι για αυτόν! Θα πρέπει να δουλεύει σκληρά, είναι ένας νέος παίκτης και δουλεύουμε καλά μαζί. Είμαστε συμπαίκτες, σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, παίζουμε στην ίδια θέση. Αν τα πηγαίνει καλά, θα είναι καλό και για την ομάδα και για εμένα διότι θα πρέπει να τα πάω καλύτερα από αυτόν για να παίζω, να κάνω περισσότερα και αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός για την ομάδα, για να ανεβαίνει το επίπεδο. Σήμερα είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο συμπαίκτης μου».

Για τους οπαδούς: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτικοί! Η ομάδα τα πάει καλά και όλοι θα θέλαμε να δούμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εξαιρετική και όλοι ελπίζουμε πως με τις εμφανίσεις μας θα φέρουμε την πλειοψηφία των οπαδών στο γήπεδο για να είναι δίπλα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...