Έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στην ομάδα και τις αντίστοιχες εμπειρίες από τη Euroleague, o Τζέιμς Γκιστ φάνηκε να… έχει τη «συνταγή» που θα φέρει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Final-4 της Βιτόρια και θα τον οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ποια είναι αυτή; «Ξέρω όχι μόνο πώς θα πάμε στο Final 4, αλλά και πώς θα το πάρουμε. Ο τρόπος είναι ένας, να γίνουμε η καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρώπης. Αυτός είναι ο στόχος μας φέτος. Αν το καταφέρουμε, θα πάμε στη Βιτόρια και θα το σηκώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ στη «LiveSport»

Για τη νέα ομάδα που χτίζεται: «Κάναμε πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ, με παίκτες με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Λάνγκφορντ και ο Λάσμε. Έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ, είμαστε πιο πλήρεις από κάθε άλλη χρονιά και αυτό που μένει είναι να δέσουμε και να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια εντός κι εκτός παρκέ»

Για το πως θα αποφύγει η ομάδα έναν νέο αποκλεισμό στα playoffs: «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να δυναμώσουμε αμυντικά και παράλληλα να γίνουμε πιο γρήγοροι στη σκέψη αλλά και στην απόφαση. Να μη διστάσουμε την κρίσιμη ώρα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου