ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλάζει… τακτική για το ΟΑΚΑ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται ότι έχει καταλήξει στη μετατροπή του συστήματος για τα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Αλλάζει... τακτική για το ΟΑΚΑ ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και ο Γιώργος Δώνης έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα σχετικά με την τακτική προσέγγιση των εντός έδρας αναμετρήσεων.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Δώνης παρέταξε την ομάδα με τέσσερις παίκτες στην άμυνα, έχοντας ως δίδυμο τους Κολοβέτσιο – Μαυρομμάτη και τους Ινσούα – Γιόχανσον στα άκρα.

Η τετράδα στην άμυνα φέρεται να «κλειδώνει» στη σκέψη του Έλληνα τεχνικού, τουλάχιστον στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ απέναντι στις μικρομεσαίες ομάδες, σύμφωνα με την «Πράσινη».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.575 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κίνηση αυτή, φάνηκε και εκ των αποτελεσμάτων, ότι δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια στην ομάδα, όσον αφορά τις επιθετικές βλέψεις της και τον στόχο για κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε ομάδες χαμηλότερου διαμετρήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...