ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Σε τουρνουά με Χάιφα, Ολυμπιάδα και Ανόρθωση!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του τριφυλλιού θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο, δοκιμάζοντας τις ικανότητές της κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Βόλεϊ: Σε τουρνουά με Χάιφα, Ολυμπιάδα και Ανόρθωση!

Αναλυτικά η ενημέρωση για το τουρνουά βόλεϊ γυναικών στην Κύπρο:

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού με τους 23 τίτλους πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρωταθλήτριας Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και της πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εγγυώνται θέαμα υψηλού επιπέδου στο τριεθνές τουρνουά βόλεϊ Γυναικών που διοργανώνεται από το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παρελάσουν ιστορικές ομάδες στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ που προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν. Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, στρατηγικός συνεργάτης η Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, υποστηρικτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision.

Τη διοργάνωση περιμένουν με ανυπομονησία και οι ίδιες οι αθλήτριες. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Βραζιλιάνας πετοσφαιρίστριας της Ανόρθωσης, Τζουλιάνας Καετάνο, η οποία αγωνίστηκε και στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια:

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μόνο από τα ονόματα των ομάδων που συμμετέχουν μπορεί να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι το τουρνουά. Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό όλων λόγω της μεγάλης του ιστορίας. Κι είναι πολύ σημαντικό ότι έχει και πάλι ψηλούς στόχους, αφού πήρε αξιόλογες παίκτριες.

Από τη Μακάμπι Χάιφα ξέρω την Έρικα Κοΐμπρα που είναι φίλη μου. Η Έρικα είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες όλων των εποχών στη Βραζιλία. Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, έχει κερδίσει ολυμπιακό μετάλλιο κι έχει έξι πρωταθλήματα Βραζιλίας! Όπου κι αν έπαιξε ήταν ατραξιόν. Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν φοβερά παιχνίδια. Είναι ευκαιρία για τους φίλους της Ανόρθωσης να έρθουν να απολαύσουν θέαμα και να μας συμπαρασταθούν. Όπως έκαναν στην περσινή περίοδο, όταν με τη δική τους βοήθεια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, θα διεξάγονται δύο αγώνες κάθε μέρα, ως ακολούθως:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός 20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα 20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 11:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάϊφα 13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...