ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: Υποσχέθηκε εκπλήξεις και… το έβαλε χαλαρός από το κέντρο! (vid)

O Κιθ Λάνγκφορντ το... μπουμπούνησε από το κέντρο του παρκέ και μας δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία!

Λάνγκφορντ: Υποσχέθηκε εκπλήξεις και... το έβαλε χαλαρός από το κέντρο! (vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μας έδωσε να καταλάβουμε δύο πράγματα, από τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Πρώτον, ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία του και πως νιώθει σαν… 25άρης στο παρκέ και δεύτερον ότι ευτύχησε να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία και να επανορθώσει που δεν ήρθε νωρίτερα στο τριφύλλι!

Έπειτα, ο Λάνγκφορντ «στρώθηκε» στη δουλειά, μαζί με τους υπόλοιπους «πράσινους» υπό τις οδηγίες του Πασκουάλ, πιστοποιώντας -για ακόμη μια φορά- τις ικανότητές του στο τουρνουά της Κύπρου, όπου πήρε στις πλάτες του την επίθεση του «τριφυλλιού» μαζί με τον Λοτζέσκι.

Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε για ακόμη μια φορά ότι έχει δίψα, θέληση και τα απαραίτητα κουράγια για διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αναφέροντας τη χαρακτηριστική ατάκα για το ρεζερβουάρ του που είναι ακόμη γεμάτο. Παράλληλα… προειδοποίησε τους οπαδούς για τις πολλές «εκπλήξεις» που τους ετοιμάζει στο παρκέ τη σεζόν που έρχεται, παρατείνοντας την ανυπομονησία όλων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο τα έλεγε αυτά, φρόντισε να αναδείξει εμπράκτως την ευχέρειά του στο σουτ. Ο «μπομπέρ» Λάνγκφορντ αποδέχθηκε την πρόκληση από παίκτη της Γκραν Κανάρια και κατά τη διάρκεια της χθεσινής media day του τριφυλλιού πήρε τη μπάλα, έκανε δύο τρία… χαλαρά βήματα και με… καρπό ευστόχησε από το κέντρο του παρκέ στο ΟΑΚΑ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.