ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει σύσσωμος το «παρών» στο διήμερο τουρνουά (27-28 Σεπτεμβρίου), που γίνεται προς τιμήν του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που κοινοποίησε ο Ερασιτέχνης:

«Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (αθλητές-διοικητικό προσωπικό) θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο (27-28 Σεπτεμβρίου) για να αποθέσει το δικό της φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο στο τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη του.

Άλλωστε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας από τους παράγοντες που στήριζε διαχρονικά και ανιδιοτελώς τη «μάνα του λόχου» ενώ διατέλεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 1987 μέχρι το 1997.

Στην «πράσινη» γιορτή μνήμης για τον κορυφαίο παράγοντα είναι καλεσμένοι από την ΚΑΕ όλοι οι αθλητές ,το διοικητικό προσωπικό, καθώς και οι αθλητές των ακαδημιών του Ερασιτέχνη συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπηθεί από τη μία εκ των τριών αρχηγών του τμήματος ,Μαρία Λαμπρινίδου καθώς το τμήμα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Κύπρο σε διεθνές τουρνουά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...