ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παύλος ενώνει ακόμη και σήμερα…

Ο Αρης Λαούδης γράφει για την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και για την πίστη που βγάζουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, όταν μιλούν για τον πρωταρχικό στόχο της νέας χρονιάς.

Ο Παύλος ενώνει ακόμη και σήμερα...

Ο Παύλος ήταν ο άνθρωπος που ανέκαθεν ένωνε, δε δίχαζε. Μπορεί να είχε τα ξεσπάσματά του, τους παρορμητισμούς του, αλλά την επόμενη μέρα σε έπαιρνε αγκαλιά και σου μιλούσε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Για τον Παύλο ουδείς είχε να πει κακή κουβέντα. Φίλοι, αντίπαλοι τον ασθάνονταν σαν τον δικό τους άνθρωπο. Ο Γιαννακόπουλος άφησε δύο μεγάλες παρακαταθήκες στον Παναθηναϊκό. Η μία είναι η προσφορά του σε τίτλους που συνδυάζεται με την ανάπτυξη του brand που λέγεται «Παναθηναϊκός».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.