ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίγουρος ο Αλαφούζος: «Κατά 90% θα υλοποιηθεί η συμφωνία με Παϊρόζ»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ανησυχεί για την υπόθεση εισόδου του Παϊρόζ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι μετέφερε στους συνεργάτες του.

Σίγουρος ο Αλαφούζος: «Κατά 90% θα υλοποιηθεί η συμφωνία με Παϊρόζ»

Η υπόθεση εισόδου του Παϊρόζ Πιενγκμπονσάντ στον Παναθηναϊκό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν φαίνεται να ανησυχεί για το deal.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Αλαφούζος μιλώντας στο περιβάλλον του εξέφρασε τη σιγουριά του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την άμεση καταβολή των πρώτων χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτήν τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία, που έχει κλείσει εδώ και καιρό, θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην ολοκλήρωση του deal, ο mr ΣΚΑΪ έκανε το εξής σχόλιο: «Πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...