ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ ο Παϊρόζ

Ο Παϊρόζ έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την είσοδό του στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ ο Παϊρόζ

Ο Παϊρόζ Πιενγκμπονσάντ φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ένα ακόμη βήμα για την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Ταϊλανδός έχει καταθέσει εδώ και λίγες ημέρες τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να πάρει το «πράσινο φως» για την ανάληψη της ΠΑΕ.

Μάλιστα, είναι πιθανό να εξεταστεί αύριο το θέμα του Παϊρόζ από την ΕΕΑ και αυτό που μένει να φανεί είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με το ποια εταιρεία θα τον εκπροσωπεί για να φαίνεται ως κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.