ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον: «Δεν το περίμενα, αλλά το απολαμβάνω»

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για τα γκολ που έχει σημειώσει και τη στήριξη που λαμβάνει η ομάδα από τους οπαδούς.

Γιόχανσον: «Δεν το περίμενα, αλλά το απολαμβάνω»

Ούτε ο ίδιος ο Γιόχανσον περίμενε ότι έπειτα από τέσσερα ματς θα ήταν στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του Παναθηναϊκού. Πάντως, ο Σουηδός μπακ, ο οποίος έχει μετατραπεί σε… σκόρερ ολκής, απολαμβάνει το συναίσθημα και είναι ικανοποιημένος, καθώς τα γκολ του έχουν βοηθήσει αρκετά την ομάδα ώστε να πετύχει το «4×4».

Οι δηλώσεις του Γιόχανσον στη «Live Sport»:

Για τα τρία γκολ που έχει πετύχει: «Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Πρώτη φορά σκοράρω σε δεύτερο σερί παιχνίδι και είναι ωραίο συναίσθημα. Απλώς το απολαμβάνω και χαίρομαι που τα γκολ μου συνδυάζονται με νίκες του Παναθηναϊκού. Γιατί αυτό έχει σημασία».

Για το αν είχε σκεφτεί πως θα σκοράρει ξανά, μετά τα δύο γκολ στην ΑΕΛ:«Όχι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Δεν αγωνίζομαι σε θέση που μου επιτρέπει να σκοράρω συχνά, οπότε δεν σκέφτομαι πριν από τα παιχνίδι ότι θα βάλω γκολ. Συνήθως έχω πιο δημιουργικό ρόλο, να περάσω μια καλή πάσα ή να βγάλω μια επικίνδυνη σέντρα. Σπάνια βρίσκομαι σε σημείο να σκοράρω, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραίο συναίσθημα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Οι οπαδοί μας έδωσαν μεγάλη υποστήριξη και ήταν φανταστικοί. Δεν είναι μόνο η προσέλευση τους, αλλά και η αίσθηση που έδιναν. Μας έβγαζαν κάτι θετικό και είχαν υπομονή μαζί μας. Το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο στάδιο, αλλά οι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια».

Για τη διαφορά με τη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και σχεδόν πάντα ήταν γεμάτο. Το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να γεμίσει, αλλά θα συνηθίσουμε τις συνθήκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...