ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στίβος: Σαν σήμερα ο 17ος συνεχόμενος «πράσινος» τίτλος!

Τον 17ο συνεχόμενο τίτλο του πανηγύρισε σαν σήμερα το 1971 το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού.

Στίβος: Σαν σήμερα ο 17ος συνεχόμενος «πράσινος» τίτλος!

Τον 17ο συνεχόμενο τίτλο του πανηγύρισε σαν σήμερα το 1971 το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού όπου συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας και ο Σύλλογος δεν ξεχνά τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Οι «πράσινοι» αθλητές κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας κερδίζοντας πολλές πρωτιές και μετάλλια διατηρώντας τον «σύλλογο μεγάλο» στη κορυφή.

Ο Χρήστος Παπανικολάου ήταν και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ και χάρισε στο «τριφύλλι» πολύτιμους βαθμούς. Ο τρικαλινός επικοντιστής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 20 εκατοστά και καπάρωσε τη πρώτη θέση.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος κράτησε ψηλά τη «τρίφυλλη» σημαία και στη Καβάλα. Ο Μεσσήνιος αθλητής των μεσαίων αποστάσεων του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα 1500 μέτρα και άφησε αρκετά πίσω τους …διώκτες του με χρόνο 3.48.6

Στα 200 μέτρα έλαμψε το άστρο του Γιάννη Αντωνόπουλου ο οποίος έτρεξε σαν άνεμος και πρώτευσε με 21.5. Ακόμα ο Γιώργος Φακιολάς δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στα 20.000 μέτρα βάδην και …βάδισε στη κορυφή με χρόνο 1:42.33.8

Στη τελική βαθμολογία οι «πράσινοι» τερμάτισαν πρώτοι με 96 βαθμούς και ο Πανελλήνιος ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 72 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.