ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρότζερς: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Τζόνι Ρότζερς μιλώντας στο paobc.gr, κάλεσε τους φίλους του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το ΟΑΚΑ (27-28/09) για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ρότζερς: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Αναλυτικά όσα έγραψε το paobc.gr:

«Αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τρία χρόνια (1999-2002) και κατάφερε να κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα καθώς και ισάριθμα πρωταθλήματα Ελλάδος με την πράσινη φανέλα.

Ο λόγος για τον Τζόνι Ρότζερς, ο οποίος εργάζεται πια για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς, διατηρώντας ένα σημαντικό διοικητικό πόστο. Ο γεννημένος στην Καλιφόρνια Αμερικανοισπανός πρώην φόργουορντ των «πράσινων» δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ώστε να παρευρεθεί στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του «τριφυλλιού». Ωστόσο, βρίσκεται στη Χαβάη, λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα του, στέλνοντας, όμως, το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω του Paobc.gr και μίλησε με αγάπη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος που ήταν παθιασμένος με την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, δημιούργησαν την πιο ισχυρή ομάδα μπάσκετ της εποχής τους. Η απώλειά του είναι τεράστια για όσους είχαν την τιμή να τον γνωρίζουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του καθώς και για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Αυτό ισχύει και για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πάντοτε μας ρωτούσε για το πως είναι οι οικογένειές μας, πριν από οτιδήποτε άλλο. Δεν ήταν ένας απλός πρόεδρος για τους αθλητές και τους εργαζομένους του. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας αληθινός πρωταθλητής», τόνισε αρχικά.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Τζόνι Ρότζερς, αφού ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την πρόσκληση, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να βρεθώ στο ΟΑΚΑ γι’ αυτό το σπουδαίο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη μνήμη του. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκλησή τους, αλλά, δυστυχώς, θα βρίσκομαι στη Χαβάη, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων με τους Κλίπερς. Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για να δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους για τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Υπενθυμίζεται πως όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ». Θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Αποκτήστε τώρα τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

*Την Πέμπτη 27/9 τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 21.30, ενώ την Παρασκευή 28/9 θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 21/00. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

*Στο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

* Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες).

* Για τους μικρούς φίλους της ομάδας (μέχρι 14ων ετών) το εισιτήριο θα τιμάται προς 3 ευρώ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Τελικός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...