ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διαπίστωση του Δώνη για τα στοιχεία που θέλουν βελτίωση

Τι θα πρέπει να βελτιώσουν στο παιχνίδι τους οι «πράσινοι», σύμφωνα με τις υποδείξεις του Γιώργου Δώνη.

Η διαπίστωση του Δώνη για τα στοιχεία που θέλουν βελτίωση

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα, έχοντας στο τσεπάκι του τέσσερις νίκες σε ισάριθμα μας, αλλά για τον Γιώργο Δώνη, υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που χρίζουν βελτίωσης στο παιχνίδι των πρασίνων.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει καταλάβει ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει ως τώρα να δημιουργεί φάσεις με άνεση, ιδίως στα εντός έδρας παιχνίδια της. Παρά τις δύο νίκες που έχουν σημειωθεί εντός του ΟΑΚΑ και μάλιστα με ενεργητικό έξι τερμάτων (τρία σε κάθε ματς), οι λίγες επικίνδυνες φάσεις έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στον Δώνη, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ουσιαστικά, ο κόουτς του Παναθηναϊκού κρίνει ότι το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας σχετικά με τις φάσεις που παράγει η ομάδα την έχει οδηγήσει στο να παίρνει τις νίκες και επιθυμεί να δει βελτίωση στον εν λόγω τομέα στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από εκείνο του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που ζητά από τους παίκτες του και έχει δώσει εντολή να δουλευτεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Κορωπί, είναι η δημιουργική άνοδος των παικτών του, ώστε από εδώ και στο εξής να βγάζουν περισσότερες φάσεις στα αντίπαλα καρέ και να αυξάνουν τις πιθανότητές τους για σκοράρισμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.