Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα, έχοντας στο τσεπάκι του τέσσερις νίκες σε ισάριθμα μας, αλλά για τον Γιώργο Δώνη, υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που χρίζουν βελτίωσης στο παιχνίδι των πρασίνων.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει καταλάβει ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει ως τώρα να δημιουργεί φάσεις με άνεση, ιδίως στα εντός έδρας παιχνίδια της. Παρά τις δύο νίκες που έχουν σημειωθεί εντός του ΟΑΚΑ και μάλιστα με ενεργητικό έξι τερμάτων (τρία σε κάθε ματς), οι λίγες επικίνδυνες φάσεις έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στον Δώνη, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ουσιαστικά, ο κόουτς του Παναθηναϊκού κρίνει ότι το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας σχετικά με τις φάσεις που παράγει η ομάδα την έχει οδηγήσει στο να παίρνει τις νίκες και επιθυμεί να δει βελτίωση στον εν λόγω τομέα στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από εκείνο του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό που ζητά από τους παίκτες του και έχει δώσει εντολή να δουλευτεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Κορωπί, είναι η δημιουργική άνοδος των παικτών του, ώστε από εδώ και στο εξής να βγάζουν περισσότερες φάσεις στα αντίπαλα καρέ και να αυξάνουν τις πιθανότητές τους για σκοράρισμα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS