ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Μοναδική και αξεπέραστη η συνεισφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο περιθώριο του gala που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Μπερτομέου: «Μοναδική και αξεπέραστη η συνεισφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου για τη συνεισφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Είχα την τιμή και το προνόμιο να είμαι φίλος με τον Παύλο για αρκετά χρόνια. Η προσωπικότητά του και η κληρονομιά που αφήνει πάνε πιο πέρα από τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως ότι έκανε για αυτό το κλαμπ αλλά βασικά κυρίως ότι έκανε για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν κάτι μοναδικό και αξεπέραστο.

Όλη η οικογένεια του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα πρέπει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όσα μας έδωσε και βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό που είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ σήμερα. Θα πρέπει όλοι να τιμούμε τη μνήμη του. Όταν μάθαμε τα νέα για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ήμασταν όλοι συντετριμμένοι. Σε όλη την Ευρώπη έγινε αυτό.

Είχε επιρροή σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πήγε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο που δεν είχε βρεθεί κανένας πριν, τον έκανε μια πραγματική υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε όλη την Ευρώπη αναγνώριζαν τι έκανε συνολικά για το μπάσκετ και αυτό ήταν κάτι που έβγαινε από τα σύνορα της Ελλάδας και ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close