ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή στην επίθεση με ΠΑΣ

Ο Γιώργος Δώνης επεξεργάζεται το ενδεχόμενο μιας αλλαγής στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή στην επίθεση με ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, με τον Γιώργο Δώνη να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο αλλαγής προσώπου στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται την πιθανότητα χρησιμοποίησης του Φεντερίκο Μακέντα στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες.

Ο Μακέντα ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο της κατάστασής του, αποδεικνύοντας την περασμένη εβδομάδα ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στην επιστροφή σε πλήρεις ρυθμούς, έχοντας σκοράρει στο φιλικό με τους Νέους και έπειτα δώσει την ασίστ στον Γιόχανσον κόντρα στον Λεβαδειακό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα θετικά δείγματα του Μακέντα έχουν βάλει τον Δώνη σε σκέψεις και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να παρθεί η απόφαση ώστε ο 27χρονος να πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τον ΠΑΣ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.