ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ θα δείτε τα ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η τηλεοπτική μετάδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Εδώ θα δείτε τα ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σήμερα θα λάβει χώρα η πρώτη ημέρα του τουρνουά εις μνήμην Παύλου Γιαννακόπουλου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι, της Χίμκι και της Φενέρμπαχτσε.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 18:30, ενώ στις 21:15, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι. Αύριο θα διεξαχθεί ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τη συχνότητα της Cosmote TV, ενώ το ματς του τριφυλλιού θα καλυφθεί λεπτό προς λεπτό και από το LIVE του Panathinaikos24.gr

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.993 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.