ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανατριχίλα: Το λάβαρο του Παύλου στην οροφή του ΟΑΚΑ και το πανό της 13! (vid)

Δείτε στο βίντεο του Panathinaikos24.gr τη στιγμή που το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου πήρε θέση στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Ανατριχίλα: Το λάβαρο του Παύλου στην οροφή του ΟΑΚΑ και το πανό της 13! (vid)

Μέσα σε αποθέωση και σε κλίμα άκρατης συγκίνησης, το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου πήρε θέση στην οροφή του ΟΑΚΑ, παραμένοντας εκεί από σήμερα έως το… διηνεκές, στη μνήμη του μεγαλύτερου ηγέτη στην ιστορία του τριφυλλιού.

Αρχικά, οι Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήραν τον λόγο, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό, το οποίο χειροκροτούσε συνεχώς και φώναζε συνθήματα στη μνήμη του Παύλου. Στη συνέχεια, τα φώτα έσβησαν και το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα άνοιγε το πανό της Θύρας 13, αφιερωμένο στον αείμνηστο ηγέτη του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο του Panathinaikos24 από τις δηλώσεις και την τελετή:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.