ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Περήφανος από κει ψηλά ο πατέρας μου που βλέπει αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στο κοινό του Παναθηναϊκού που έδωσε σήμερα «το παρών» στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο πατέρας του θα είναι συγκινημένος βλέποντας όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να συνυπάρχουν.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Περήφανος από κει ψηλά ο πατέρας μου που βλέπει αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό»

Μέσα σ’ ένα άκρως συγκινητικό κλίμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τόσο τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόταση να πάρουν μέρος στο τουρνουά όσο και τους φιλάθλους που γέμισαν το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και στον καθένα από εσάς, που ήρθατε σήμερα να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον, θα είναι περήφανος που θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...