ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Φενέρ για την πρωτιά στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός εναντίον... Ζοτς και Σλούκα για την πρώτη θέση του πρώτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός: Με Φενέρ για την πρωτιά στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και επικράτησε με άνεση της Χίμκι (90-63) παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του πρώτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που νωρίτερα κατέβαλε με δυσκολία το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση (94-92), έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Σλούκα (22π.).

Οι «πράσινοι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τη Φενέρ για την πρωτιά στο φιλικό τουρνουά το βράδυ της Παρασκευής (20:30), ενώ νωρίτερα, Μακάμπι και Χίμκι θα παίξουν στον μικρό τελικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα αποτελέσματα

Παναθηναϊκός – Χίμκι 90-63 Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι 94-92

Το αυριανό πρόγραμμα

Μικρός τελικός: Μακάμπι – Χίμκι (18:00) Τελικός: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (20:30)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.