ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Όλοι ξέρουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου – Ευχαριστώ τον κόσμο μας»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Χίμκι.

Παπαπέτρου: «Όλοι ξέρουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου - Ευχαριστώ τον κόσμο μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Εμείς μπήκαμε να παίξουμε. Εννοείται πως είχαμε πολλά συναισθήματα, αλλά μπήκαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Αυτός ο κόσμος άξιζε τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκη και αύριο και να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός.

Έχω υπάρξει στο μπάσκετ, άσχετα σε ποια ομάδα έπαιξα. Όλοι ξέρουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ, με όλα όσα έχει καταφέρει, με τα χρήματα που έχει βάλει και όσα έχει χάσει από την τσέπη της. Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος.

Παλεύουμε όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τους προέδρους που κάνουν θυσίες σε τέτοιες εποχές. Ευχαριστώ τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Με έχει βοηθήσει να νιώσω οικεία και να σκέφτομαι μόνο το μπάσκετ. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε καλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, Είμαστε πλήρης κai πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε όλο και καλύτεροι. είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Προσπαθώ να δουλεύω με το σωστό τρόπο, με τη σωστή νοοτροπία και θέλω να δείχνω τον εαυτό μου στο παρκέ. Με έχει ξαναδεί ο πατέρας μου στην κερκίδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...