ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού άφησαν ένα λουλούδι για τον Παύλο (vid)

Η στιγμή όπου οι αρχηγοί των «πράσινων» ομάδων αλλά και εκείνων που συμμετέχουν στο τουρνουά, τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού άφησαν ένα λουλούδι για τον Παύλο (vid)

Λίγο πριν την έναρξη των εκδηλώσεων μνήμης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, οι αρχηγοί των ομάδων του Παναθηναϊκού αλλά και εκείνων που συμμετέχουν στο τουρνουά, άφησαν ένα λουλούδι στη θέση όπου καθόταν ο αείμνηστος ηγέτης του συλλόγου.

Ο Νικ Καλάθης, ο Σωτήρης Πανταλέων, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αλλά και οι Μελίχ Μαχμούτογλου, Σεργκέι Μόνια, Τζο Ντι Μπαρτολομέο, προχώρησαν σε αυτή τη συγκινητική πράξη τιμής.

Δείτε το βίντεο

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=i1n6BNENkqI

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.