ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αλλαγή… πλάνου σε ενδεκάδα και σύστημα

Ανατροπή... δεδομένων φαίνεται πως θα υπάρξει στο σύστημα και στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (29/9) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι επεξεργάζεται αλλαγές τόσο στα πρόσωπα της ενδεκάδας, όσο και στο υπάρχον σύστημα.

Τα γεγονότα έφεραν τον Έλληνα τεχνικό σε αυτές τις σκέψεις, καθώς χθες διαπιστώθηκε ότι ο Γιόχανσον υπέστη θλάση β’ βαθμού, τραυματισμός ο οποίος θα τον αφήσει 15-20 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Χωρίς τον πιο… φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας και συνάμα τον πρώτο σκόρερ της, ο Δώνης θα επαναφέρει τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στην αρχική σύνθεση, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην επιλογή τριάδας στα μετόπισθεν.

Εφ’ όσον ο Παναθηναϊκός παραταχθεί με τρεις πίσω, τότε θα δούμε στο ματς τους Κολοβέτσιο – Μαυρομμάτη – Πούγγουρα, με τον Ινσούα αριστερό μπακ-χαφ και τον Κουλιμπαλί στα δεξιά, ενώ οι Κουρμπέλης – Δώνης φαντάζουν ως φαβορί για τον άξονα.

Παράλληλα, θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Φεντερίκο Μακέντα, ενώ δεν αποκλείεται να δει το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο ο Μπουζούκης, ο οποίος δεν έχει χάσει ματς ως τώρα, ούτως ώστε να πάρει «ανάσες».

Exit mobile version