ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Φιλική «μάχη» με Φενέρ στον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Φενέρ στον τελικό του πρώτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Φιλική «μάχη» με Φενέρ στον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, κάτι που τον οδήγησε σε άνετη νίκη επί της Χίμκι (90-63) αλλά και στο σημερινό… συναπάντημα με τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ στον τελικό του πρώτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ευελπιστεί να πάρει τη νίκη ώστε να κατακτήσει το ιδιαίτερα σημαντικό μπασκετικό event, το οποίο διοργανώνεται εις μνήμην του αξεπέραστου ηγέτη της ομάδας. Ένα τουρνουά που αναμένεται να γίνει θεσμός στην πάροδο των χρόνων.

Η Φενέρ από την πλευρά της χρειάστηκε την παράταση ώστε να κάμψει το εμπόδιο της μαχητικής Μακάμπι, αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη πρόκριση στον τελικό, χάρη στον εξαιρετικό Κώστα Σλούκα (22π).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς Παναθηναϊκός – Φενέρ έχει προγραμματιστεί για τις 20:30, ενώ νωρίτερα, στον μικρό τελικό (18:00), η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι.

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Παναθηναϊκός – Χίμκι 90-63 Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι 94-92

Το σημερινό πρόγραμμα

Μικρός τελικός: Μακάμπι – Χίμκι (18:00) Τελικός: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (20:30)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.