ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Νίκη αφιερωμένη στον Παύλο

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία της στο τουρνουά της Ανόρθωσης, αφιερώνοντας τη νίκη στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Βόλεϊ: Νίκη αφιερωμένη στον Παύλο

Η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία της στο τουρνουά της Ανόρθωσης στην Κύπρο και επικράτησε της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως με 3-1 σετ (25-12, 16-25, 25-16, 25-22), αφιερώνοντας τη νίκη στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Σε δήλωση του, ο team manager της ομάδας, Τάκης Μαλακατές, ανέφερε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία μας στο διεθνές τουρνουά. Μετά από περίπου οκτώ χρόνια απουσίας από οποιαδήποτε διεθνή επίσημη η φιλική συνάντηση η σημερινή διεθνής συμμετοχή μας αναδεικνύει ξεκάθαρα την δυναμική που προσδίδει στον Παναθηναικό η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δυστυχώς η παρουσία μας εδώ μας στερεί την δυνατότητα να είμαστε και εμείς στην μεγάλη εκδήλωση, γιορτή του Ολυμπιακού σταδίου.

Προπονητές, διοικητικό προσωπικό, αθλήτριες και εγώ προσωπικά αφιερώνουμε την σημερινή μας νίκη αλλά και συνολικά την προσπάθεια που θα καταβάλουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού αλλά και κατά την ταπεινή μου γνώμη και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού.Τού ανθρώπου που έκανε περήφανους γενιές Παναθηναϊκών με την τεράστια προσφορά του»

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 8.30μ.μ. την Ανόρθωση στο δεύτερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...