ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα και τον Ολυμπιακό σε ένα από τα επόμενα τουρνουά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι θα επιθυμούσε και την παρουσία του Ολυμπιακού σε ένα από τα μελλοντικά τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα και τον Ολυμπιακό σε ένα από τα επόμενα τουρνουά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 και σε τοποθέτησή του σχετικά με τις συμμετέχουσες ομάδες του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τόνισε ότι θα ήθελε στο μέλλον να δει και την συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Θέλαμε στο τουρνουά να είναι η Μακάμπι με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις και λόγω της διαχρονικής φιλίας του πατέρα μου με τον κ. Μιζράχι, θέλαμε και τη Φενέρ λόγω της παρουσίας του κ. Ομπράντοβιτς.

Ιδανικό θα ήταν να έχουμε και τον μεγάλο μας αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Ίσως να μην είναι οι συνθήκες ακόμη ώριμες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ σε ένα από τα επόμενα τουρνουά ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ να είναι και ο Ολυμπιακός εκεί»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.