ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Γιαννακόπουλος: «Στο χέρι μας να είναι ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την παρουσία όλων των «πράσινων» τμημάτων στην πρώτη ημέρα του «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και για τον στόχο της ενιαίας και αδιαίρετης πορείας του Παναθηναϊκού.

Γιαννακόπουλος: «Στο χέρι μας να είναι ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 με αφορμή τη συγκινητική χθεσινή βραδιά εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη μίλησε για τα συναισθήματά του αλλά και για το όραμα του Παύλου, που αφορούσε τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι του συλλόγου για να το καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τα όσα ένιωσε το βράδυ της Πέμπτης: «Σίγουρο είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τη συγκίνησή σου, αλλά έπρεπε να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και το χθεσινό βράδυ ήταν ένα μικρό δείγμα για το τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον σεβασμό που έδειξαν οι αντίπαλοι στη μνήμη του Παύλου: «Η μεγαλύτερη επιτυχία από όλες είναι να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπαλότητες και να μπορείς να εμπνέεις το σεβασμό στους αντιπάλους σου».

Για την παρουσία όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ: «Ο πατέρας μου είχε περάσει και από το ποδόσφαιρο, τον Ερασιτέχνη και το μπάσκετ και σίγουρα θα ήταν χαρούμενος που όλος ο σύλλογος ήταν στο ΟΑΚΑ για να τον τιμήσει».

Για το αν μπορεί να γίνει ενιαίος και αδιαίρετος ο Παναθηναϊκός: «Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο αντίπαλος είναι εκτός».

Για την αναγνώριση του κόσμου στην προσφορά της οικογένειας: «Ο Παναθηναϊκός κόσμος διαφέρει, ξέρει να τιμά, να θυμάται και να αναγνωρίζει. Το έχει δείξει πάμπολλες φορές».

Για τη δημιουργία νέων φίλων του Παναθηναϊκού από τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Η μεγαλύτερη χαρά που έπαιρνε ήταν να βλέπει παιδάκια να χαίρονται και να τους δίνει δώρα. Το να δημιουργεί νέους φίλους για τον Παναθηναϊκό ήταν πάντα στο μυαλό του».

Για την παρουσία της ομάδας κόντρα στη Χίμκι: «Ο αγώνας ήταν σε δεύτερη μοίρα, χωρίς να θέλω να θίξω την προσπάθεια των παικτών. Αλλά και ο κόσμος πήρε μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός του χρόνου. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πως έχουμε φτιάξει με τον προπονητή μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.