ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Σαν να ήταν παρών και ο Παύλος!

Αυτό, που ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο και δεν θα έχει… επόμενο. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Τάσος Νικολογιάννης.

Σαν να ήταν παρών και ο Παύλος!

Αυτό, που ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο και δεν θα έχει… επόμενο. Γράφει στο panathinaikos24.gr  ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ενας άνθρωπος ένωσε όλο τον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ήταν παρόντες και το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και φυσικά η ομάδα μπάσκετ. Ολοι μαζί, όπως ήθελε να βλέπει ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Για πρώτη φορά γεφυρώθηκε το χάσμα, που υπήρχε με την Ευρωλίγκα και έδωσε το παρόν και ο Μπερτομέου και ουσιαστικά έληξε η κόντρα, που είχε με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Για πρώτη φορά είδαμε ένα τόσο εντυπωσιακό και μεγάλο κορεό με τις μεγάλες στιγμές του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού και του Ελληνικού Αθλητισμού. Το έφτιαξαν τα παιδιά του Παύλου στην θύρα 13, όπως ο ίδιος φώναζε με αγάπη και τους αξίζουν ΜΟΝΟ συγχαρητήρια. Για πρώτη φορά αυτό το τουρνουά αντιμετωπίστηκε με τόση αγάπη -για τον λόγο που γίνεται- από αντιπάλους. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Παύλος Γιαννακόπουλος ένωσε όλο τον Παναθηναϊκό, αλλά αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους του, πράγμα ΣΠΑΝΙΟ για την εποχή μας.

Οσοι είχαμε πάει στο ΟΑΚΑ νοιώσαμε σαν ήταν παρών και ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Παύλος. Διότι έγιναν πράγματα, που θα ήθελε ο ίδιος να ζήσει, αλλά τα έζησε από ψηλά. Κοντά εκεί, που ανέβηκε και το λάβαρο του δίπλα στα τρόπαια, που του ανήκουν. Στιγμές συγκίνησης, ρίγους ,Παναθηναϊκού μεγαλείου. Τα όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησαν στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού.

Τα όσα τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνουν το πάθος για τον πατέρα του και για τον Παναθηναϊκό. Το λιγότερο που έπρεπε να κάνουμε όλοι μας απέναντι στον άνθρωπο, που σημαίνει Παναθηναϊκός ήταν να δώσουμε το παρόν και να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τουρνουά, που γίνεται στην μνήμη και καθιερώνεται σαν ένα από τα κορυφαία γεγονότα του ευρωπαϊκού αθλητισμού. Όπως αξίζει σε έναν ΚΟΡΥΦΑΙΟ και ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ παράγοντα, όπως ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

*Δεν είναι ώρα για γκρίνια, αλλά θα το πω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όχι μόνο για τον τεράστιο Παύλο, αλλά και για παίκτες, που σταμάτησαν το μπάσκετ και αποχώρησαν από την ενεργό δράση δίδαξε, πως είναι να σέβεσαι την ιστορία σου και αυτούς, που την γράφουν με χρυσά γράμματα. Καημό έχω χρόνια ολόκληρα να δω κάτι ανάλογο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Σαραβάκος, που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου σταμάτησε το ποδόσφαιρο και η τιμή, που του έκανε η ΠΑΕ ήταν μία… ξεπέτα-πλακέτα ένα καλοκαίρι πριν από ένα φιλικό σχεδόν δέκα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του . Ο Βαζέχα σταμάτησε και ακόμα περιμένει από την ΠΑΕ να τον τιμήσει, όπως του αξίζει. Το ίδιο και ο Γιώργος Καραγκούνης. Το ίδιο και άλλοι παίκτες-σύμβολα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.