ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σήκωσε το τρόπαιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός

Σε κλίμα φορτισμένο, μετά την παρουσίαση του βίντεο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, έγινε η απονομή των μεταλλίων, αλλά και του τροπαίου στον Παναθηναϊκό.

Σήκωσε το τρόπαιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός

Μετά το τέλοςτου αγώνα με τη Φενέρ α ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τον Σιμόν Μιζράχι να βραβεύει τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά και να βραβεύεται από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ακολούθηως, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τα μετάλλια του τουρνουά στην Φενέρ, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Ζέλικο Ομπράντοβις, αλλά και τον Κώστα Σλούκα. Στο φινάλε δόθηκαν από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ τα μετάλλια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, με τον Νικ Καλάθη να σηκώνει ψηλά το τρόπαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...