ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μούλη: «Μεγάλη τιμή το να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Η Ρούλα Μούλη κάνει ντεμπούτο στο Panathinaikos24.gr και γράφει για την επιστροφή της στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, την προετοιμασία αλλά και το επικείμενο ματς Κυπέλλου με τον Φάρο Κερατσινίου.

Μούλη: «Μεγάλη τιμή το να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Γεια σας από εμένα!

Κατ’ αρχάς είμαι πολύ χαρούμενη που θα τα λέμε κάθε εβδομάδα από εδώ, στο Panathinaikos24! Ελπίζω να παρακολουθήσετε τους αγώνες μας τη φετινή σεζόν και να βρίσκεστε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι! Θα ήθελα να σημειώσω πως είμαι πολύ ικανοποιημένη με την επιστροφή μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Για εμένα αποτελεί μεγάλη τιμή το να αγωνίζομαι για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Όσο για την ομάδα; Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προετοιμασία έχει κυλήσει εξαιρετικά έως τώρα και το βασικότερο στοιχείο είναι πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί, οι οποίοι θα μας πήγαιναν πίσω.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ρόστερ μας αποτελείται από ένα «μείγμα» νεότερων αλλά και πιο έμπειρων κοριτσιών. Για εμάς, το σημαντικότερο όλων αυτήν την περίοδο είναι πως κάθε μέρα που περνάμε στο γήπεδο δένουμε όλο και περισσότερο σαν ομάδα.

Από την πλευρά μας, είμαστε όλες πολύ ενθουσιασμένες, αλλά και έτοιμες για τη φετινή μας αποστολή, η οποία δεν είναι άλλη από την επιστροφή της ομάδας εκεί όπου ανήκει, στην πρώτη κατηγορία!

Στη διάρκεια της σεζόν που έρχεται χρειαζόμαστε στο πλευρό μας τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έχει αποδείξει ότι αποτελεί τον «έκτο παίκτη» μας, αρχής γενομένης από την Κυριακή, στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:30.

Παίζουμε στην έδρα μας, απέναντι στο Φάρο Κερατσινίου, ένα ματς για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από μια νικηφόρα αρχή, συνδυασμένη με μια καλή εμφάνιση από πλευράς μας.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.