ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Την επόμενη εβδομάδα θα βάλω τα χρήματα»

O Παϊρότζ δεσμεύτηκε ότι θα βάλει 2.5 εκατ. ευρώ στο ταμείο του Παναθηναϊκού την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Την επόμενη εβδομάδα θα βάλω τα χρήματα»

Οι συζητήσεις Παϊρότζ – Αλαφούζου για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ συνεχίστηκαν, με τον mr ΣΚΑΪ να αναμένει κίνηση από τον Ταϊλανδό, ώστε να μπουν τα πρώτα χρήματα από πλευράς του και να γίνει το πιο σημαντικό βήμα για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του τριφυλλιού.

Μέχρι στιγμής, ο Παϊρότζ δεν έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ, γεγονός που καθυστερεί την αλλαγή… σκηνικού στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», ο Παϊρότζ δεσμεύτηκε στον Γιάννη Αλαφούζο -κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης- ότι την επόμενη εβδομάδα θα βάλει 2.5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, αναμένεται να φανεί το αν θα υπάρξει όντως πρόοδος στην υπόθεση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...