Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην πέμπτη αγωνιστική έχοντας «αέρα» τεσσάρων νικών σε ισάριθμα ματς, ωστόσο σήμερα, τα δεδομένα ίσως είναι διαφορετικά.

Το ισχυρότατο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Αττική, κοντά στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, έχει δεδομένα θέσει ως ενδεχόμενο την αναβολή της συνάντησης με τους Ηπειρώτες Σήμερα το πρωί, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη προκειμένου να ληφθεί η απόφαση για την τύχη του σημερινού ματς.

Σε περίπτωση που δεν ισχύσει «απαγορευτικό» από τη λίγκα και την πολιτεία, οι «πράσινοι» θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια του ΠΑΣ και των καιρικών συνθηκών, ώστε να σημειώσουν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς, συνεχίζοντας στον δρόμο των επιτυχιών.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του έχουν προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αναλύοντας με σχολαστικότητα τις λεπτομέρειες που χρίζουν προσοχής από πλευράς τακτικής, ώστε το τριφύλλι να κυριαρχήσει των αντιπάλων του στο γήπεδο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου