ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Bόλεϊ: Θετικά δείγματα, με τους οπαδούς στο πλευρό τους! (pics)

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, παρά τη φιλική ήττα από την Ανόρθωση. Στο πλευρό των «φίνων κοριτσιών» οι οπαδοί της ομάδας από την Κύπρο.

Bόλεϊ: Θετικά δείγματα, με τους οπαδούς στο πλευρό τους! (pics)

Βόλεϊ: Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ (25-19, 27-25, 25-27, 25-23) από την Ανόρθωση στο τριεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Κύπρο. Οι «πράσινες» έδωσαν σκληρή μάχη απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου και με εξαίρεση το πρώτο σετ, όλα τα υπόλοιπα σετ ήταν γεμάτα και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τη Μαρία Λαμπρινίδου που έμεινε στην Αθήνα για να εκπροσωπήσει το τμήμα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Από κει και πέρα το «τριφύλλι» είχε τη βοήθεια 50 οπαδών του στην εξέδρα και μάλιστα χτες το τμήμα επισκέφτηκε τον τοπικό σύνδεσμο.

Στο τέλος του πρώτου σετ τιμήθηκαν οι Κύπριες μεγάλες μορφές του Παναθηναϊκού Μαρία Χρυσοστόμου και Μάρω Νικολάου. Τις τιμητικές διακρίσεις έκαναν ο team manager  του Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακατές, ο πρόεδρος του γυναικείου πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης Αδάμος Μοντάνιος και ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ πρώην προπονητής δρ Μιχάλης Κρασιάς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, στρατηγικός συνεργάτης η Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, υποστηρικτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision.

Ανόρθωση (Μπόσκοβιτς): Ράντονιτς (16 πόντους), Χαραλάμπους (5), Κιγιάκοβα (18), Βασιλείου (2), Καετάνο (7), Σταυρινίδου (13), Δαυίδ (λίμπερο).

Παναθηναικός (Καμπερίδης): Νούσια (9), Κοσμά (14), Τσιάκουλα (6), Οικονομίδου (19), Κελεσίδη (9), Κουντουρά, Ρόγκα (λίμπερο), Α. Βογιατζόγλου (2), Λεωνίδου (7), Κονοπάτσκα, Ι. Βογιατζόγλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.