ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μακέντα

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί από την αρχή του ματς με τον ΠΑΣ ο Φεντερίκο Μακέντα.

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μακέντα

Ο Μακέντα δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του, όπως φάνηκε και την περασμένη εβδομάδα, όταν και έκανε… αίσθηση λίγα λεπτά μετά το ντεμπούτο του, βγάζοντας την ασίστ στον Γιόχανσον για το τρίτο γκολ με τον Λεβαδειακό.

Ο Ιταλός φορ ανεβάζει συνεχώς «στροφές» και έχει φτάσει σε αρκετά καλά επίπεδα, δίχως ωστόσο να είναι απόλυτα έτοιμος για να βγάλει 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται σοβαρά να τον βάλει από την αρχή στο ματς με τον ΠΑΣ (εάν τελικά διεξαχθεί), εκμεταλλευόμενος την καλή ψυχολογία του Μακέντα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Μακέντα θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας τον Αργύρη Καμπετσή ένα «κλικ» πιο πίσω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.