ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει τον πρώτο αντίπαλο στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένει τα σημερινά ματς Κυπέλλου, για να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στη φετινή του πορεία προς το Κύπελλο Ελλάδος.

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει τον πρώτο αντίπαλο στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέκτησε το πρώτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και πλέον στρέφει την προσοχή του στα επικείμενα επίσημα ματς, αρχής γενομένης με τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» περιμένουν τα σημερινά αποτελέσματα για να μάθουν την πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο τους στη φετινή διοργάνωση, με το ζευγάρι Ανατόλια – Παγκράτι να αναδεικνύει τον αντίπαλο των Πρωταθλητών Ελλάδος.

Τόσο η Ανατόλια, όσο και το Παγκράτι, αγωνίζονται στη Β’ Εθνική κατηγορία και το μεταξύ τους παιχνίδι έχει οριστεί για τις 17:00.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Παγκράτι/Ανατόλια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Ρέθυμνο – Κύμη Ολυμπιακός – Χολαργός Προμηθέας – Άρης Περιστέρι – Ήφαιστος Λήμνου Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος Διαγόρας Δρυοπιδέων/Καβάλα – ΑΕΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.