ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Ολοκλήρωσε με ήττα την παρουσία στην Κύπρο

Παρουσία με πολλαπλά κέρδη και εμπειρίες για το τμήμα γυναικείου βόλεϊ.

Βόλεϊ: Ολοκλήρωσε με ήττα την παρουσία στην Κύπρο

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου, με ήττα 0-3 σετ (15-25, 20-25, 20-25) από την ισχυρή Μακάμπι Χάιφα που ήταν και η νικήτρια της διοργάνωσης.

Οι «πράσινες» ήταν κουρασμένες καθώς χτες αργά το βράδυ τελείωσαν ένα σκληρό ματς με την Ανόρθωση και σχεδόν 12 ώρες αργότερα αντιμετώπισαν την Μακάμπι .

Ο Κυριάκος Καμπερίδης έκανε αρκετές αλλαγές και σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κωνσταντινίδης και Αντώρκας ενώ και σε αυτό το ματς ο κόσμος της ομάδας ήταν στο πλευρό της με 30 «πιστούς» από την Κύπρο.

Παναθηναϊκός (Καμπερίδης): Κοντουρά 5, Νούσια 5, Κοσμά 8, Ι.Βογιατζόγλου 2, Παπανίκα, Λεωνίδου 4, Τσιάκουλα 5, Κονοπάτσκα 2, Οικονομίδου 6, Κελεσίδη, Ρόγκα (λ).

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με πολύ δυνατές ομάδες. Είδαμε κάποια που θέλαμε να δούμε και προχωράμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε στο μέλλον να ανταποδώσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.