ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξιφασκία: Μετάλλια για τον Παναθηναϊκό!

Πολύ καλή η συγκομιδή του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ξιφασκία: Μετάλλια για τον Παναθηναϊκό!

Αρκετά καλή ήταν η σημερινή συγκομιδή για το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού καθώς στην τροπαιοθήκη του ήρθαν δύο ακόμα μετάλλια. Συγκεκριμένα στο κύπελλο στη μνήμη του «Κ.Παπαναστασίου» που έγινε στο ΟΑΚΑ στην κατηγορία U20 το «τριφύλλι»  κατέλαβε τις δύο από τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Η Θεοδώρα Αντωνίου κατέλαβε το ασημένιο μετάλλιο και η Κωνσταντίνα Σαϊτάνη το χάλκινο ενώ η Χριστίνα Κάζαγλη πήρε την τιμητική 5η θέση. Επιπλέον η Μαρία Κάζαγλη ήταν 19η, η Αριάδνη Λάγιου 25η και η Σοφία Ιωάννου 26η.

Στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας νέων γυναικών που έγινε παράλληλα στον ίδιο χώρο η Ειρήνη Απέργη ήταν 27η και η Σοφία Σάββα 41η.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων ξίφους ασκήσεων  που έγινε στο Μάντσεστερ με την ονομασία Cadet Circuit η Χαριτίνη Κούρκουλου κατέλαβε την 63η θέση και η Μαρίνα Ελένη Πεδιαδιτάκη την 86η μεταξύ 148 αθλητριών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.