ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάικος: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς, εμείς παίζουμε για εκείνους»

Ο Πασχάλης Στάικος στάθηκε στην εξαιρετική πορεία της ομάδας ως τώρα αλλά και στη στήριξη των οπαδών του τριφυλλιού.

Στάικος: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς, εμείς παίζουμε για εκείνους»

Ο Πασχάλης Στάικος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, στέλνοντας… ευχαριστήριο μήνυμα στους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος:

«Δεν μπορούμε να πούμε για κάποιον ορίζοντα. Αυτό που είπαμε από την αρχή ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη μεγάλη περίοδο που έχουμε να διανύσουμε. Είμαστε νέα ομάδα. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει καλά και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό που έχουμε κάνει.

Και ελπίζω να είναι καλύτερη η συνέχεια. Το μήνυμά μας για τους οπαδούς μας είναι ότι τους ευχαριστούμε. Κάνουν το έργο μας πιο εύκολο όσο φωνάζουν απ’ έξω, εμείς θα παίζουμε γι αυτούς»

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.