ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κίνηση με νόημα: «Έσβησε» το… παρελθόν ο Παπαπέτρου

Η κίνηση του Παπαπέτρου που φανερώνει πολλά...

Κίνηση με νόημα: «Έσβησε» το... παρελθόν ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του τον Ολυμπιακό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Από νωρίς, ο Έλληνας φόργουορντ έδειξε να προσαρμόζεται τάχιστα στη νέα πραγματικότητα, αναδεικνύοντας στο παρκέ την αποτελεσματικότητά του, όπως φάνηκε και από την παρουσία του στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μάλιστα, ο Παπαπέτρου θέλησε να τραβήξει… πράσινη γραμμή στο παρελθόν του, προχωρώντας σε μια κίνηση που φανερώνει την επιθυμία του να αλλάξει εντελώς «σελίδα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 24χρονος φόργουορντ έσβησε από το instagram τις φωτογραφίες από την πενταετή θητεία του στον Ολυμπιακό και πλέον ο λογαριασμός του θα περιλαμβάνει «πράσινα» ποσταρίσματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.