ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Futsal: Ισόπαλος με Μινώταυρο ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη (9-9) με την ομάδα του Μινώταυρου, σε αναμέτρηση πρωταθλήματος.

Futsal: Ισόπαλος με Μινώταυρο ο Παναθηναϊκός

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε ισόπαλο εκτός έδρας με τον Μινώταυρο 9-9 στο κλειστό γυμναστήριο «Τιμ.Ευγενικός» στον Ταύρο.

Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα τον Μπάρδη ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Οικονομόπουλος και αποχώρησε.

Το ματς ήταν συναρπαστικό και είχε συνεχείς ανατροπές στο σκορ ενώ το ημίχρονο έληξε με 4-4 και ο ΠΑΟ ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά οι σκόρερ του «τριφυλλιού»: Ντάρλας (3), Γκρίτζαλης (2), Παπαευστρατίου (2), Γκαϋφίλιας, Παούρης Παναθηναϊκός (Μπελτσίδης): Αλαφούζος, Οικονομόπουλος, Γκρίτζαλης, Γκαϋφίλιας, Ντάρλας, Λαμπάι, Χατζηφωτίου, Μπελτσίδης, Παούρης, Παπαευστρατίου, Σοφιανός και Πολίτης.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...