ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Παναθηναϊκός: Άφησε… πίσω τον ΠΑΣ και «κοιτάζει» προς Αγρίνιο

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, που στρέφει το βλέμμα του στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός: Άφησε... πίσω τον ΠΑΣ και «κοιτάζει» προς Αγρίνιο

Δεν έχει καιρό για… χαλάρωση ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε στο Κορωπί λίγες ώρες μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πήγαν το πρωί της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» για προπόνηση, καθώς σε δύο ημέρες θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά., Αντίθετα οι Άντονι Μουνιέ και Ματίας Γιόχανσον συνέχισαν τη θεραπεία, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Εργκούς Κάτσε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο, όπου έχει οριστεί πρωινή προπόνηση, λίγο πριν από την αναχώρηση για το Αγρίνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.