ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα με Μπουζούκη και Κολοβέτσιο

Εκτός προπονήσεων θα μείνουν οι Γιάννης Μπουζούκης και Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Πρόβλημα με Μπουζούκη και Κολοβέτσιο

Νέα προβλήματα με τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό, την επομένη της νικηφόρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ένιωσε σήμερα ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό και του έγινε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε ήπιο οίδημα στο μυ και φλεγμονή στην περιτόνια. Ο αμυντικός της ομάδας θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης για τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Επίσης, ο Γιάννης Μπουζούκης τραυματίστηκε  στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα από σύγκρουση με αντίπαλο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το υπερηχογράφημα σήμερα στο ΥΓΕΙΑ έδειξε ενδομυικό αιμάτωμα στον έξω μόιρα του τετρακέφαλου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...