ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Τρομερή τηλεθέαση στο παιχνίδι

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τρομερή τηλεθέαση στο παιχνίδι - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τρομερή τηλεθέαση στο παιχνίδι

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Τρομερή τηλεθέαση στο παιχνίδι – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει να χαρίζει στην ΕΡΤ το αθλητικό περιεχόμενό της, μετά και την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων της Super League.

Ειδικότερα, χθες Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε στην ΕΡΤ μέσο τηλεμερίδιο 15,9%, αγγίζοντας ακόμα και το 20,3%, ενώ τον παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.576.035 τηλεθεατές,

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους άνδρες ηλικίας 25-44 το μέσο τηλεμερίδιο κυμάνθηκε 24,7%, φτάνοντας έως και το 32,3% (218.524 τηλεθεατές της συγκεκριμένης κατηγορίας παρακολούθησαν τον αγώνα για τουλάχιστον ένα λεπτό).

Σημαντική ήταν και η αύξηση του μέσου τηλεμεριδίου στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 έφτασε μέχρι και το 18% (761.561 τηλεθεατές), των 15.00 μέχρι και 16,4% (473.244 τηλεθεατές) και των 12.00 μέχρι και 11,3% (224.073 τηλεθεατές).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.