ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο στρατηγός Δώνης, ο Killer Μακέντα και ο Χατζηγιοβάνης που κάνει τη διαφορά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού και αναλύει τα πολλαπλά κέρδη της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Ο στρατηγός Δώνης, ο Killer Μακέντα και ο Χατζηγιοβάνης που κάνει τη διαφορά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού και αναλύει τα πολλαπλά κέρδη της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Εγινε και το 5 στα 5 και μάλιστα αυτή την φορά με τρόπο, που δεν έχε γίνει μέχρι τώρα. Με τον αντίπαλο να προηγείται στο σκορ και μάλιστα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Κρίζμαν έκανε φάουλ πάνω στο Διούδη. Ο Παναθηναϊκός του Δώνη δεν καταλαβαίνει τίποτα, όμως. Ούτε από Ζορμπά, ούτε από Τζήλο, ούτε από… πούλμαν.

Διότι όλα αυτά τα βρήκε απέναντί του ο Παναθηναϊκός την Κυριακή. Ο… Ζορμπάς εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ κυρίως πριν την έναρξη του αγώνα και έκανε την ζημιά του, αφού κράτησε τον περισσότερο κόσμο στο σπίτι του και το ΟΑΚΑ δεν ήταν έδρα, όπως θα ήταν με 25-30.000 κόσμο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, αλλά ούτε αυτό εμπόδισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν την ανατροπή μετά το 0-1. Με συνοπτικές διαδικασίες και γκολάρες.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο από σέντρα του Κουλιμπαλί και κεφαλιά του Χατζηγιοβάνη, που άγγιξε το έδαφος, για να την βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα, δείχνοντας, ότι αυτή είναι η χρονιά του. Το δεύτερο με νέα σέντρα του Κουλιμπαλί και με τη μία εκπληκτικό σουτ του Μακέντα. Και επειδή ακούω, ότι ο Μακέντα δεν ήταν καλός και τέτοια, εμένα με νοιάζει ο επιθετικός να βάζει γκολ. Το ίδιο θέλει και ο κάθε προπονητής από τον επιθετικό του . Ας είναι και στα άλλα 25 παιχνίδια κακός ο Μακέντα και ας βάλει 25 γκολ. Καθόλου δε θα… με χαλάσει.

Εγώ είδα τον Ιταλό την μοναδική φορά, που πήρε την μπάλα εκεί που την ήθελε την έστειλε στα δίχτυα και με δύσκολο σουτ, αφού η μπάλα είχε χτυπήσει στο έδαφος και θα μπορούσε μετά το σουτ να πάει ψηλά άουτ. Ο Μακέντα ακόμα δεν είναι έτοιμος να παίξει 90 λεπτά. Μόλις είναι θα βάλει γκολ, που θα δώσουν και άλλες  νίκες για την ομάδα. Ηδη στα δύο πρώτα του ματς έχει μία ασίστ στον Γιόχανσον και ένα γκολ-νίκη στον ΠΑΣ.

Ο άλλος παίκτης, που θέλω να σταθώ είναι ο Χατζηγιοβάνης. Ωρίμασε και πλέον είναι ένας έτοιμος παίκτης, που κάνει την διαφορά. Εβαλε γκολάρα και σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα έχει συμμετοχή στα γκολ.

Φυσικά ο στρατηγός, η αιτία για αυτό που βλέπουμε,λέγεται Δώνης. Παρουσιάζει μία ομάδα-νικήτρια στο γήπεδο και είναι κανονικά μόνη πρώτη στην βαθμολογία, αν προσθέσουμε τους έξι βαθμούς, που έχει πάρει στο γήπεδο, αλλά τους έχασε λόγω των χρεών και της μη αδειοδότησης της ομάδας το καλοκαίρι. Και η ομάδα κερδίζει και κόντρα στους διαιτητές. Στην Ξάνθη είχε αντίπαλο τον Σιδηρόπουλο, χθες είχε αντίπαλο τον Τζήλο, ο οποίος μέτρησε ένα γκολ του ΠΑΣ, που ήταν καθαρό φάουλ πάνω στον Διούδη και ακύρωσε –σωστά-σε ανάλογη φάση γκολ του Κουρμπέλη, για φάουλ πάνω στον Βελλίδη. Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές αποφάσεις. Αυτό δεν λέγεται ανθρώπινο λάθος. Ακόμα, ο Τζήλος χάρισε κάρτες στον Λίλα, που θα έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.