ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: “Να συνεχίσουμε έτσι – Σημαντικό να μας στηρίζει ο κόσμος”

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο Χρήστος Δώνης στην ΕΡΤ.

Δώνης:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο Χρήστος Δώνης στην ΕΡΤ.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:«Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Δεν το περίμενε κανείς ότι φέτος θα είχαμε πάνω από 15.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν φέτος η κατάσταση. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν φοβήθηκαν οι παίκτες την αλλαγή έδρας (σ.σ. από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ): «Εντάξει, νομίζω ότι εμάς πέρυσι μας βοήθησε πάρα πολύ η Λεωφόρος. Με 6-7.000 κόσμο μπορούσε να δημιουργηθεί μία καυτή έδρα. Η Λεωφόρος είναι έδρα και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Είναι σαν να… πνίγει τον αντίπαλο. Το ΟΑΚΑ είναι ένα πιο κρύο γήπεδο αλλά υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν πιο πολλές οικογένειες. Μπορεί ο γονιός να φέρει το παιδί του. Να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι μία καλή… δοκιμασία για μας να φέρουμε κι’ άλλο κόσμο στα γήπεδα».

Για το ματς του Αστέρα με τον Άρη: « Επειδή έτυχε να το είδα το παιχνίδι. Ο Αστέρας ήταν πολύ καλός. Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Θα διεκδικήσουν τα ίδια πράγματα και οι δύο ομάδες».

Για το 5 στα 5 και αν συζητάνε το γεγονός ότι δεν είναι πρώτοι (σ.σ. λόγω της αφαίρεσης βαθμών): «Δεν μας πειράζει τόσο πολύ η βαθμολογία αλλά ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε πρώτοι μιας και δεν τυγχαίνει εύκολα να κάνει μία ομάδα 5 στα 5. Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από το άλλο».

Για το να έχουν διαχωρίσει με τον πατέρα του (σ.σ. Γιώργο Δώνη) τη σχέση που έχουν σπίτι και αυτή που έχουν στο γήπεδο: «Όσο ήμασταν μακριά ήταν πιο εύκολο. Τώρα τα χουμε… μπλέξει λίγο τα πράγματα. Είναι ωραίο πράγμα να συνεργάζεσαι με τον πατέρα σου αλλά και να βλέπεις τον αδερφό σου στο εξωτερικό. Εύχομαι στον Τάσο καλή ανάρρωση γιατί έπαθε μία θλάση χθες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE