Ο Τάσος Δώνης κλήθηκε να σχολιάσει στην «Αθλητική Κυριακή» την πορεία του φετινού Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει στο ρόστερ του τον αδερφό του, Χρήστο και στην τεχνική ηγεσία τον πατέρα του, Γιώργο.

Ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης και «παιδί» των «πράσινων» ακαδημιών τόνισε ότι το τριφύλλι είναι σε αγωνιστικό επίπεδο η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και εξήρε τη δουλειά που γίνεται σε τεχνικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δώνης:

Για το αν βλέπει τον Παναθηναϊκό: «Γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το παρακολουθώ πολύ παρά μόνο τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Όποτε φυσικά δεν έχω προπονήσεις ή αγώνα βλέπω πάντα τα παιχνίδια τους. Πιστεύω ότι παρουσιάζει μία πολύ καλή εικόνα η ομάδα και φαίνεται ότι ο πατέρας μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Έχουνε το απόλυτο. Μέσα στο γήπεδο είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».

Για τον αδερφό του Χρήστο Δώνη: «Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Χρήστο. Μιλάμε κάθε μέρα με τον Χρήστο. Χαίρομαι γι’ αυτόν και για ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Του εύχομαι να έχει υγεία και αρκετές επιτυχίες».

Για τον τραυματισμό του: «Έπαθα μία θλάση και θα παραμείνω τρεις με τέσσερις βδομάδες εκτός, οπότε τα ματς της Εθνική θα τα  χάσω σίγουραΔυστυχώς το έπαθα με το που έβαλα το γκολ, το είχα πάθει και πέρυσι. Σίγουρα είναι μία άτυχη στιγμή αλλά κάθε εμπόδιο για καλό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου