ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τάσος Δώνης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο Τάσος Δώνης σχολίασε τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, τη δουλειά του πατέρα του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και την απόδοση του αδερφού του, Χρήστου, στο τριφύλλι.

Τάσος Δώνης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο Τάσος Δώνης κλήθηκε να σχολιάσει στην «Αθλητική Κυριακή» την πορεία του φετινού Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει στο ρόστερ του τον αδερφό του, Χρήστο και στην τεχνική ηγεσία τον πατέρα του, Γιώργο.

Ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης και «παιδί» των «πράσινων» ακαδημιών τόνισε ότι το τριφύλλι είναι σε αγωνιστικό επίπεδο η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και εξήρε τη δουλειά που γίνεται σε τεχνικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δώνης:

Για το αν βλέπει τον Παναθηναϊκό: «Γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το παρακολουθώ πολύ παρά μόνο τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Όποτε φυσικά δεν έχω προπονήσεις ή αγώνα βλέπω πάντα τα παιχνίδια τους. Πιστεύω ότι παρουσιάζει μία πολύ καλή εικόνα η ομάδα και φαίνεται ότι ο πατέρας μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Έχουνε το απόλυτο. Μέσα στο γήπεδο είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον αδερφό του Χρήστο Δώνη: «Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Χρήστο. Μιλάμε κάθε μέρα με τον Χρήστο. Χαίρομαι γι’ αυτόν και για ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Του εύχομαι να έχει υγεία και αρκετές επιτυχίες».

Για τον τραυματισμό του: «Έπαθα μία θλάση και θα παραμείνω τρεις με τέσσερις βδομάδες εκτός, οπότε τα ματς της Εθνική θα τα  χάσω σίγουραΔυστυχώς το έπαθα με το που έβαλα το γκολ, το είχα πάθει και πέρυσι. Σίγουρα είναι μία άτυχη στιγμή αλλά κάθε εμπόδιο για καλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...